top of page

Nothing more beautiful
than a classic car

About Gas Oldtimer Service

Wij zijn reeds 13 jaar gespecialiseerd!

Het begon allemaal als 14-jarige toen ik mijn eerste oldtimer kocht om aan te sleutelen. Ik volgde automechanica, waarna ik eerst aan het werk ging in de herstelling van vrachtwagens. Ondertussen bleef de liefde voor oldtimers groeien en werd het al snel duidelijk dat hier mijn toekomst lag...

​

​

​

20231031_101338_edited.jpg

Wat anderen zeggen...

De GAS bestelwagen stond bij de bakker en ik vroeg Tim of hij voor mijn Buick kon zorgen. “ Geen probleem “ antwoorde hij spontaan. En inderdaad, na 10 jaar stilstand en op blokken, maakte hij er een droom auto van. Alle nodige stukken voor herstel en onderhoud importeert hij rechtstreeks via internet. Bovendien, een Amerikaanse V6 is toch wat anders dan een luchtgekoelde boxer van zijn eeuwige liefde : de VW Kever. Maar no problem, een beetje cool en soms al fluitend komt alles op zijn plaats.

Merci Tim !

Na enkele garages te hebben afgelopen, kwam ik uiteindelijk terecht bij Gas oldtimer service. Waar ik anders problemen mee bleef hebben, losten ze in 1-2-3 op. Heel blij dus dat we deze garage hebben leren kennen. Ook in de toekomst weet ik dus perfect bij wie ik moet aankloppen!   

Voor onze huwelijksdag huurden wij de witte Vw kever bij Tim en Lore. Het is een hele leuke wagen en wij waren meteen  fan van het concept 'je bent zelf chauffeur'. Het is een top ervaring om zelf met een kever te mogen rijden en niet afhankelijk te hoeven zijn van een derde persoon. De communicatie verloopt heel vlot en alles werd correct afgehandeld. Wij raden deze alvast aan, aan toekomstige bruidsparen!

bottom of page